Suunnitteleeko seurasi, koululuokkasi tai yhdistyksesi varainhankintaa? Pandemian aikana on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Mutta miten se onnistuu?

Eikä olisi mukava, että varainhankintaa voisi tehdä huoletta myös tänä vuonna? Huoletonta varainhankintaa, jossa voisit olla varma että tiimisi on turvassa ja ansaitsette keskimäärin 1200 €?

Kiinnostaisiko?

miettii

Käytä Jar-X sähköistä varainhankintaa!

Kehitimme uudenlaisen sähköisen tilausjärjestelmän, jonka avulla varainhankinta on poikkeusaikoinakin täysin turvallista ja ihanan vaivatonta.

Kenenkään ei tarvitse vaarantaa itseään tai läheisiään käymällä fyysisesti toisten luona. Saatte oman nettiosoitteen verkkokauppaan, jonka lähetätte tutuille ja sukulaisille esim. Whatsappilla tai sähköpostilla.

Kun he tilaavat linkin kautta, myynti kirjautuu tiiminne hyväksi ja tienaatte 30% tilausten arvosta! Varainhankintatiimit tienaavat tällä tavalla keskimäärin 1200 €!

Varainhankinta ei koskaan ole ollut tuottavampaa, helpompaa ja turvallisempaa.

Jar-X Oy on jo lähes 30 vuoden ajan auttanut mm. kouluja, vanhempainyhdistyksiä, urheiluseuroja ja muita yhdistyksiä varainhankinnassa. Rahaa kerätään myymällä korkealaatuisia GreenGo sukkia ja muita tuotteita, joita on helppo myydä ja joita jokainen tarvitsee.

jar-x-varainhankintaa

He ovat jo tehneet sen. Moni tiimi useammin kuin kerran

Näin se toimii:

jar-x-konsepti

Lue lisää ja aloita varainhankinta osoitteessa jar-x.fi