Jar-X Oy yrityksenä

Valmistamme huippulaadukkaita sukkia Suomessa.

Ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti.

1993

Perustamisvuosi

15

Sukkakonetta

2013

Oma sukkatehdas

50+

Eri sukkamallia

0,67 miljoonaa

Sukkaparia vuodessa

Keitä me olemme?

Jar-X Oy on vuonna 1993 perustettu tekstiili- ja tukkukaupanalan asiantuntijayritys. Aluksi yritys toi maahan tekstiilejä Baltiasta.

Vuonna 2013 perustimme oman sukkatehtaan Orivedelle. Valmistamme Oriveden tehtaallamme laadukkaista ja turvallisista materiaaleista valmistettuja kestäviä sukkia kilpailukykyiseen markkinahintaan.

Perustamisesta vuoteen 2019 asti myimme sukkia lähinnä varainhankintakonseptimme sekä verkkokaupan kautta.

Konehankintojen myötä kasvatimme kapasiteettia ja vuonna 2020 lanseerasimme uudistuneen GreenGo-sukka konseptimme myös vähittäiskauppa-asiakkaille.

Oman mallistomme lisäksi valmistamme sukkia tilauksesta asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Sukkiin voidaan neuloa yrityksen logo ja ne voidaan toimittaa asiakkaan omalla brändillä varustetuilla pakkauksilla.

Jar-X Oy:n GreenGo tuotteita voi ostaa GreenGoKauppa.fi verkkokaupassa,  jälleenmyyjiltä ja varainhankintatiimien kautta.

Miksi valitsisit GreenGo sukat?

Saat laadukkaat sukat, jotka istuvat jalkaasi

Uudet nykyaikaiset koneemme takaavat että sukkasi ovat huippulaadukkaita.

Valmistamme sukat pääosin kahden numeron välein (esim. 39-40, eikä esim. 38-41) jolloin sukat ovat oikeasti oikean kokoiset. Tämä takaa maksimaalisen TÄYDELLISEN ISTUVUUDEN ja parantaa huomattavasti myös sukkien käyttöikää.

Suojelet ympäristöä

GreenGo-sukissa käytetään ainoastaan parhaita EUROOPPALAISIA lankoja. Langat TÄYTTÄVÄT Öko-Tex 100-standardin, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Meille tärkeää on myös koko tuotantoprosessin läpi kestävä YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS!

Saat kotimaiset ja edulliset laatusukat

Nopea, tehokas ja ketterä tuotantoketju varmistaa kilpailukykyisen hintatason laadusta tinkimättä. Avainlipulla varustetut GreenGo-sukat valmistetaan raudanlujalla ammattitaidolla sukkatehtaassamme Orivedellä.

Saat ne nopeasti ja varmasti

Pääosaa tuotteistamme löytyy aina varastosta. Tämä takaa nopeat toimitukset ja toimitusvarmuutemme on huipputasoa. Myös kustomoidut tuotteet, kuten logosukat, onnistuvat nopealla aikataululla.

varainkeruu

Jar-X Oy tiimi

henkilökunta_2021

Haluatko tietää enemmän GreenGo sukista?

GreenGo sukkia voi ostaa kuluttajaverkkokaupastamme. Jos haluat lisätietoja sukistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tarvitsetko isomman määrän yrityksellesi tai haluatko jälleenmyydä tuotteitamme?
Ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Katso myös sosiaalisen median sivumme ja osallistu kilpailuihin ja arvontoihin.